Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

STHLM

Allvarligt skadad i trippelkrock i Bromma

En person skadades allvarligt i samband med en trafikolycka på Ulvsundavägen i Bromma i västra Stockholm på fredagskvällen, uppger polisen.

– En bil ligger på taket och en person ligger på backen, i dåligt skick verkar det som, säger Albin Näverberg vid polisens ledningscentral i Stockholm.

Minst tre bilister var inblandade i olyckan. En person ska ha sprungit från platsen strax efter händelsen

Vid krocken revs en strömförande ledning ned, och räddningstjänsten arbetar med att säkra området. Larmet om olyckan kom till polisen strax före klockan 20.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.