Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-11-28 11:57

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/anna-rantala-bonnier-vi-vill-avsatta-en-kvinnomiljard/

STHLM

Anna Rantala Bonnier: Vi vill avsätta en kvinnomiljard

1 min 6 sek. Feministiskt initiativs gruppledare Anna Rantala Bonnier ställs inför 10 snabba frågor. Se vad hon tycker om tiggeri, Bromma flygplats och rätten till heltid i förskolan för barn till föräldralediga.

Hon har hamnat i öppen konflikt med sin egen partiledare och ser det som sin uppgift att ingripa mot orättvisor på gatan såväl som i Stadshuset.

Nu vill Feministiskt initiativs gruppledare Anna Rantala Bonnier – en av stans rikaste politiker – försäkra sig om förnyat förtroende i huvudstaden med en ”kvinnomiljard” för ökad jämställdhet.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.