Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-05 00:31

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/app-for-coronatester-stanger-tillfalligt-pa-grund-av-tekniska-problem/

STHLM

App för coronatester stänger tillfälligt på grund av tekniska problem

Appen Alltid öppet stänger tillfälligt.
Appen Alltid öppet stänger tillfälligt. Foto: Magnus Hallgren

Region Stockholms app för att boka coronatester, Alltid Öppet, har stängt. I alla fall funktionen för att boka provtagning för covid-19 och för antikroppar.

TT Text

Anledningen är att man har uppmärksammat tekniska problem i appen, skriver Stockholms läns sjukvårdsområde i ett pressmeddelande. Ett uppehåll görs därför till på måndag den 22 juni.

Redan tidigare har appen haft problem med hög belastning och tidvis långa svarstider. Intresset för att boka tider för provtagning har varit mycket stort med över 100.000 bokade tester hittills.

Emma Bouvin: ”Stå inte så nära mig”, ryter en kvinna 

Ämnen i artikeln

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt