Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-11-16 01:26

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/att-glassa-ar-den-nya-fikatrenden/

STHLM

Att glassa är den nya fikatrenden

Bild 1 av 5 Mötesplats. ”I många italienska byar är glassbaren en plats dit man inte bara går för glass, utan för att umgås”, berättar Hanna Larsson.
Foto: Erik Ardelius
Bild 2 av 5 Vågade smaker. ”Våra gäster blir allt mer vågade och medvetna i sina smakval”, säger Hanna Larsson (vid glassdisken till höger), som tillsammans med sin sambo Angelo Scarfó (längst bak i bild) driver gelateria Scarfó i Ålsten i Bromma.
Foto: Erik Ardelius
Bild 3 av 5
Foto: Erik Ardelius
Bild 4 av 5 Alma Högberg, 10 år, äter glass på Gelato Scarfo två dagar i veckan. ”Vi kan inte längre äta GB-glass efter att ha ätit glass här.”
Foto: Erik Ardelius
Bild 5 av 5 Hanna Larsson och Angelo Scarfo, grundare av Gelato Scarfo.
Foto: Erik Ardelius

Nicecream, gourmetglass och sorbet – att glassa är det nya svarta i stan i sommar. Sund njutning går hand i hand med dagens hälsovurm och glassbarer har blivit ett ställe att mötas. Läs om den nya trenden och hitta Stockholms coolaste glasshak.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in