Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

STHLM

Barn och vuxen kvinna döda i Tullinge

Ett spädbarn hittades på onsdagsmorgonen avlidet i en bostad i Tullinge. När polis och räddningstjänst kom till platsen hittades spädbarnets mamma svårt skadat på samma adress. Kvinnan avled senare på sjukhus.

 

Polisen är ytterst förtegen om vad som hänt. Två personer, ett barn och en kvinna, är döda. Polisen misstänker inget brott när det gäller den avlidna kvinnan.

Polisen söker inte efter någon misstänkt gärningsman, men misstanken om mord vad gäller spädbarnet kvarstår och kommer att utredas.

– Jag har i nuläget inga ytterligare kommentarer, säger Lars Byström, polisens presstalesperson.

Barnet hittades avlidet på platsen efter att räddningstjänst fått larm strax efter klockan 8 på torsdagsmorgonen.

Kvinnan, som påträffades på samma adress och som fördes till sjukhus, avled av sina skador. Anhöriga är underrättade om dödsfallen.


Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.