Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-06-21 01:12

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/barn-pakort-vid-busstorg-i-nacka/

STHLM

Barn påkört vid busstorg i Nacka

En pojke har blivit påkört vid busstorget vid köpcentret Nacka Forum. Barnet har förts till sjukhus. Skadorna bedöms inte vara livshotande.

Polisen uppger på sin hemsida att pojken troligen fick en fraktur. Larmet om händelsen inkom klockan 13.06 på torsdagseftermiddagen.

Polis finns fortfarande kvar på platsen och pratar med vittnen för att ta reda på vad som hänt och vad som orsakade olyckan.

Något senare meddelade polisen att arbetet man avslutat sitt arbete på platsen och att händelsen rubriceras som en trafikolycka utan misstanke om brott.

Ämnen i artikeln

Nacka
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt