Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-04-11 15:28

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/bogarnas-guide-till-stockholm/

STHLM

Bögarnas guide till Stockholm

De står bakom ”Bögministeriet” Robin Olsson, programledare och producent. Bor på Södermalm. Johan Svenson, frilansscenograf. Bor på Södermalm. Mårten Andersson, skådespelare. Bor på Hornsbergs strand. Micke Kazarnowicz, digital råd­givare. Bor på Nybodahöjden. Medverkar i podcasten gör också Thomas Carlhed och Christopher Waldekrantz.
De står bakom ”Bögministeriet” Robin Olsson, programledare och producent. Bor på Södermalm. Johan Svenson, frilansscenograf. Bor på Södermalm. Mårten Andersson, skådespelare. Bor på Hornsbergs strand. Micke Kazarnowicz, digital råd­givare. Bor på Nybodahöjden. Medverkar i podcasten gör också Thomas Carlhed och Christopher Waldekrantz. Foto: Magnus Hallgren

Det är inte som Berlin eller San Francisco – men visst finns det bra bögställen i Stockholm. Killarna bakom ”Bögministeriet” har koll på nöjeslivet. DN har träffat dem och pratat Stockholm och gaykultur.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in