Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-11-30 21:39

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/brohaveriet-ger-osaker-bussresa-till-skavsta-flygplats/

STHLM

Brohaveriet ger osäker bussresa till Skavsta flygplats

Trafikverket har löst problemet med den obrukbara södergående brodelen genom att avleda trafiken, bort från motorvägen (i bildens mitt) och över till Saltsjöbron (i förlängningen av Viksängsleden, närmast i bild). Norrgående trafik på motorvägen störs inte av omläggningen.
Trafikverket har löst problemet med den obrukbara södergående brodelen genom att avleda trafiken, bort från motorvägen (i bildens mitt) och över till Saltsjöbron (i förlängningen av Viksängsleden, närmast i bild). Norrgående trafik på motorvägen störs inte av omläggningen. Foto: Kalle Holmberg

Den avstängda motorvägsbron i Södertälje är en klar orosfaktor för resenärer som ska med flyg från Skavsta flygplats i Nyköping. Flygbussarna rekommenderar på sin hemsida att resande från Stockholm tar en buss som avgår från Stockholm city senast fyra timmar före flygningens avgång. Motstridiga besked fanns samtidigt på samma hemsida.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in