Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
STHLM

Butik i Saltsjöbaden rånad

En hälsobutik i Saltsjöbaden utsattes på torsdagseftermiddagen för ett rån. SL stoppade Saltsjöbanan från att stanna vid två stationer för att förhindra att rånarna skulle smita.

Polisen larmades 14.58 om ett rån i en hälsobutik i Saltsjöbaden. 

– En person var inne i butiken, och fler personer befann sig utanför. Rånarna kom över kontanter, säger polisens presstalesperson Towe Hägg.

Saltsjöbanan stoppades från att stanna vid två stationer, Tippen och Igelboda, efter rånet.

– I och med att stationerna ligger så nära butiken ville man förhindra att gärningsmännen skulle kliva på tåget, säger Towe Hägg.

Polisen har nu pratat med butikspersonal och vittnen till det misstänkta rånet. Man har inga uppgifter om att gärningsmännen skulle ha varit beväpnade.

Sökning pågår i närområdet men i det initiala läget har polisen inga spår efter de misstänkta rånarna. 

Saltsjöbanan återupptog sina stopp vid stationerna vid fyratiden.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.