Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-26 13:07

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/det-fafanga-stockholm/

STHLM

Det fåfänga Stockholm

Bild 1 av 5 Maria Esho får ögonbrynen fixade av Haza Jijan på en ögonbrynsbar på Åhléns City, mitt bland alla som shoppar.
Foto: Thomas Karlsson
Bild 2 av 5 En 31-årig kvinna får tiotusentals nålstick i ansiktet under 45 minuter.
Foto: Thomas Karlsson
Bild 3 av 5 Nålbehandlingen utförs på en av stans allt fler kliniker som ger snabba behandlingar där man kan gå tillbaka till jobbet direkt.
Foto: Thomas Karlsson
Bild 4 av 5 Nathalie Akgun fönar fram snabba Hollywoodlockar.
Foto: Thomas Karlsson
Bild 5 av 5 Nathalie Akgun har grundat en frisörkedja som specialiserat sig på styling som ”klassiskt Hollywoodsvall” och ”slarviga lockar med perfekt beachkänsla” på en halvtimme.
Foto: Thomas Karlsson

En blow dry eller botox på lunchen? Fixa fransar eller tråda bryn? Att bry sig om sin yta är inte längre tabu. Tvärtom är investerandet i den egna kroppen högsta status. DN Sthlm tar tempen på det fåfänga Stockholm inför helgens skönhetsmässa.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.