Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-01-15 22:12

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/det-harjar-en-valdtaktsman-men-smutskasta-inte-ragsved/

STHLM

”Det härjar en våldtäktsman – men smutskasta inte Rågsved”

Stockholms stad vill nu ha hjälp av Rågsvedsbor för att öka tryggheten i stadsdelen efter flera överfall. Anna Suvanna Davidsson, författare och bloggare, menar att det är viktigt att inte smutskasta förorten - Vi som bor i Rågsved trivs och kämpar på, säger hon.
Stockholms stad vill nu ha hjälp av Rågsvedsbor för att öka tryggheten i stadsdelen efter flera överfall. Anna Suvanna Davidsson, författare och bloggare, menar att det är viktigt att inte smutskasta förorten - Vi som bor i Rågsved trivs och kämpar på, säger hon. Foto: Alexander Mahmoud

Polisen ökar närvaron och staden samlar Rågsvedsborna till öppet möte för att göra stadsdelen tryggare. Engagemanget från invånarna har växt efter sommarens två våldtäkter och två tidigare överfall på kvinnor.

– Det är en våldtäktsman som härjar här, men det är viktigt att inte smutskasta förorten, säger Anna Suvanna Davidsson, Rågsvedsbo.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in