Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-11-20 11:57

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/det-paranormala-har-blivit-normalt/

STHLM

Det paranormala har blivit normalt

02:28. Mediumet Vivian Eklöf Johansson spår DNs fotograf Nicklas Thegerström. Kommer han att hitta kärleken? Vivian har svaren.
Bild 1 av 4 Ljusnande framtid? Vivian Eklöf Johansson spår i så kallad änglatarot och använder också några utvalda kristaller som hon haft i frysen för att ”ladda dem med energi”. En timme hos Vivian kostar 500 kronor.
Foto: Anette Nantell
Bild 2 av 4 Handpåläggning. Helène Jigler har ett förflutet som hudterapeut. Nu jobbar hon med reikiheling, en japansk handpåläggning som ska förmedla den ”universella livsenergin”. Ett besök kostar 600 kronor.
Foto: Anette Nantell
Bild 3 av 4 Jörgen Gustafsson jobbar som medium (för 1 000 kr i timmen) och har medverkat i tv-serier som ”Förnimmelser av mord” och ”Det okända”. Han har även hjälpt till i mordutredningar i japanska tv-serier, i bland annat ”Save our souls”.
Foto: Anette Nantell
Bild 4 av 4
Foto: Anette Nantell

Terapi, religiös rit eller andlig quick-fix? Det övernaturliga är en av vårens heta trender och inrednings- och modebranschen frossar i spirituella influenser.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in