Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-09-29 16:48

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/digital-nyckel-ska-minska-illegal-bilkorning-pa-jarvafaltet/

STHLM

Digital nyckel ska minska illegal bilkörning på Järvafältet

Benjamin Dousa (M), ordförande i Rinkeby-Kista stadsdelsnämnd, trygghetsborgarrådet Erik Slottner (KD), och Ole-Jörgen Persson (M), ordförande i Spånga-Tensta stadsdelsnämnd var samtliga mycket glada över att antalet låsta bommar i Järva kommer att öka.
Benjamin Dousa (M), ordförande i Rinkeby-Kista stadsdelsnämnd, trygghetsborgarrådet Erik Slottner (KD), och Ole-Jörgen Persson (M), ordförande i Spånga-Tensta stadsdelsnämnd var samtliga mycket glada över att antalet låsta bommar i Järva kommer att öka. Foto: Roger Turesson

Nu är den här – den digitalt styrda nyckel som ska minska de olagliga bus- och vansinneskörningarna i Tensta och Rinkeby.

– Det finns ingenting som de boende här ute är så arga på som den illegala bilkörningen. Därför är det en stor dag i dag, säger Ole-Jörgen Persson (M), ordföranden i Spånga-Tensta stadsdelsnämnd.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in