Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-01-31 04:32

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/digital-nyckel-ska-minska-illegal-bilkorning-pa-jarvafaltet/

STHLM

Digital nyckel ska minska illegal bilkörning på Järvafältet

Benjamin Dousa (M), ordförande i Rinkeby-Kista stadsdelsnämnd, trygghetsborgarrådet Erik Slottner (KD), och Ole-Jörgen Persson (M), ordförande i Spånga-Tensta stadsdelsnämnd var samtliga mycket glada över att antalet låsta bommar i Järva kommer att öka.
Foto: Roger Turesson

Nu är den här – den digitalt styrda nyckel som ska minska de olagliga bus- och vansinneskörningarna i Tensta och Rinkeby.

– Det finns ingenting som de boende här ute är så arga på som den illegala bilkörningen. Därför är det en stor dag i dag, säger Ole-Jörgen Persson (M), ordföranden i Spånga-Tensta stadsdelsnämnd.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte

Läs gratis i 100 dagar!

Alla artiklar gratis i 100 dagar, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.