Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-11-30 08:21

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/dn-guidar-hojdpunkterna-som-lyfter-vinterns-slitsammaste-veckor/

STHLM

DN guidar: Höjdpunkterna som lyfter vinterns slitsammaste veckor

Då var jul och nyårsfirande undanstökat - kvar väntar veckor att slita som en oxe. Iallafall om man omfamnar uttrycket ”oxveckor”, en kvarleva från det gamla bondesamhället som syftar till längre perioder utan långledighet – som de slitsamma veckorna mellan trettonhelgen och påsken (eller åtminstone sportlovet).

Ett ytterligare alternativ är att pausa för något trevligt i slitet – och trevligheter finns det gott om i Stockholms kultur– och nöjesliv. DN guidar till höjdpunkterna som lyfter vinterns slitsammaste veckor.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.