Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-06-14 10:53

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/dod-person-hittad-i-vattnet-i-sodra-stockholm/

STHLM

Död person hittad i vattnet i södra Stockholm

En person har hittats död i vattnet i södra Stockholm. Personen är ännu inte identifierad.

Det var strax före 16 på fredagen som polisen fick larm om att en person befann sig i vattnet vid Årstadalshamnen. När polis och räddningstjänst kom till platsen upptäcktes en avliden person i vattnet.

– Vi vet ännu inte vem personen är eller om det ligger något brott bakom dödsfallet, säger Åsa Wallentin vid Stockholmspolisen strax efter klockan 17 på fredagen.

Senare på eftermiddagen meddelade polisen att man inlett en förundersökning om mord eftersom omständigheterna kring dödsfallet är oklara.

Ämnen i artikeln

Årsta
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt