Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

STHLM

Döda i Södertälje inte identifierade

Sent på lördagskvällen hittades två döda personer i en lägenhet i Södertälje, men ännu två dygn senare säger sig polisen inte säkert veta vilka de döda är.

– Vi har ingen identifiering, säger Albin Näverberg, presstalesperson för polisen i Stockholms län.

Brottsrubriceringen är mord och polisens tekniker fortsatte sitt arbete i lägenheten under måndagen. Polisen larmades till lägenheten med anledning av att en person var orolig för att den inte kommit i kontakt med bekanta som ska bo i lägenheten.

Har ni gripit någon misstänkt?

– Nej, det har vi inte, svarar Näverberg.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.