Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-12 01:44

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/dyra-lagenheter-star-tomma-mitt-i-bostadskrisen/

STHLM

Dyra lägenheter står tomma mitt i bostadskrisen

Nu finns det för första gången på många år tomma bostäder i Stockholms län. Bostäder som är så dyra att köpa och hyra att många stockholmare inte har råd.
Nu finns det för första gången på många år tomma bostäder i Stockholms län. Bostäder som är så dyra att köpa och hyra att många stockholmare inte har råd. Foto: Magnus Hallgren

Nu finns det för första gången på många år tomma bostäder i Stockholms län. Bostäder som är så dyra att köpa och hyra att många stockholmare inte har råd. Det visar länsstyrelsens rapport om läget på bostadsmarknaden.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.