Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-01-31 05:49

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/efter-forsaljningen-nu-ska-albyberget-fortatas/

STHLM

Efter försäljningen: Nu ska Albyberget förtätas

Hur har det blivit sedan Mitt Alby tog över?Mahmoud Abusara har bott i Alby i tre år, här med barnen Tamara 9 år, Eiad 5 år, Tamer 7 år, och systern Sahar Abusara på besök, från Saudiarabien– Inte har det blivit sämre i alla fall. Felanmälan sköter de jättefort. Man behöver aldrig vänta, de kommer direkt. Men tvättstugorna är jättedåliga och utebelysningen är inte bra. Hoppas de kommer i gång med renoveringen snart.
Foto: Erik Simander

För två år sedan sålde Botkyrkabyggen 1.300 lägenheter till en riskkapitalist. Nu planerar ägaren Mitt Alby att bygga nya hus på gårdarna och lyxiga takvåningar.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte

Läs gratis i 100 dagar!

Alla artiklar gratis i 100 dagar, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.