Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-09-19 20:39

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/efter-forsaljningen-nu-ska-albyberget-fortatas/

STHLM

Efter försäljningen: Nu ska Albyberget förtätas

Hur har det blivit sedan Mitt Alby tog över?Mahmoud Abusara har bott i Alby i tre år, här med barnen Tamara 9 år, Eiad 5 år, Tamer 7 år, och systern Sahar Abusara på besök, från Saudiarabien– Inte har det blivit sämre i alla fall. Felanmälan sköter de jättefort. Man behöver aldrig vänta, de kommer direkt. Men tvättstugorna är jättedåliga och utebelysningen är inte bra. Hoppas de kommer i gång med renoveringen snart.
Hur har det blivit sedan Mitt Alby tog över?Mahmoud Abusara har bott i Alby i tre år, här med barnen Tamara 9 år, Eiad 5 år, Tamer 7 år, och systern Sahar Abusara på besök, från Saudiarabien– Inte har det blivit sämre i alla fall. Felanmälan sköter de jättefort. Man behöver aldrig vänta, de kommer direkt. Men tvättstugorna är jättedåliga och utebelysningen är inte bra. Hoppas de kommer i gång med renoveringen snart. Foto: Erik Simander

För två år sedan sålde Botkyrkabyggen 1.300 lägenheter till en riskkapitalist. Nu planerar ägaren Mitt Alby att bygga nya hus på gårdarna och lyxiga takvåningar.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in