Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-09-20 01:09

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/en-gripen-efter-brand-pa-ostermalm/

STHLM

En gripen efter brand på Östermalm

Foto: Alexander Mahmoud

En person fördes till sjukhus efter att ha andats in rök vid en lägenhetsbrand på Östermalm på måndagskvällen. Polisen tror att branden var anlagd och en person har gripits misstänkt för mordbrand.

DN Text

Delar av flerfamiljshuset på Östermalm i Stockholm utrymdes då rökutvecklingen var kraftig. Trafiken stängdes också av runt fastigheten. Branden var släckt vid 21-tiden, men lägenheten var fortsatt avspärrad för en brottplatsundersökning.

Polisen skriver på sin hemsida att man misstänker att branden var anlagd. En person har frihetsberövats och en fördes till sjukhus. Ingen uppges vara allvarligt skadad.

Ämnen i artikeln

Östermalm
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt