Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-03 13:58

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/en-gripen-efter-grov-misshandel-i-sundbyberg/

STHLM

En gripen efter grov misshandel i Sundbyberg

En man i 20-årsåldern har påträffats med stickskador i en lägenhet i Sundbyberg. I närområdet greps en annan man något senare som nu är misstänkt för grov misshandel. 

Det var strax före klockan 16 på fredagen som ett larm inkom till polisen om att en stickskadad person påträffats i en lägenhet i Sundbyberg norr om Stockholm.

- Det finns en initial uppgift om att brottet kan ha skett utomhus, men den skadade mannen påträffades inomhus i en lägenhet, säger polisens presstalesperson Åsa Wallentin till TT.

Den stickskadade personen har förts med ambulans till sjukhus med okända skador, uppger polisen på sin hemsida.

Polisen hoppas kunna höra den skadade mannen under kvällen.

Ämnen i artikeln

Sundbyberg
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt