Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Mitt DN - skapa ditt nyhetsflöde Mina nyhetsbrev Ämnen jag följer Sparade artiklar Kunderbjudanden Kundservice och prenumeration Logga ut
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
STHLM

Polisen utreder misstänkt mord på Värmdö

En person har hittats död i en bostad på Värmdö utanför Stockholm. Polisen utreder dödsfallet som misstänkt mord eller dråp.

– Det finns omständigheter som gör att det inte går att utesluta att ett brott har förorsakat dödsfallet, säger Eva Nilsson, presstalesperson på Stockholmspolisen.

Sjukvårdspersonal larmades till en bostad på Värmdö med anledning av ett sjukdomsfall. På platsen påträffade de en avliden person och sjukvårdpersonalen kallade i sin tur polis till platsen vid 13-tiden.

– Vi inväntar vi tekniker och patrullen är kvar där, säger Eva Nilsson.

Polisen har inlett en förundersökning om misstänkt mord eller dråp. I nuläget är polisen knapphändig med information om vad som inträffat.

– Det är väldigt tidigt i den här utredningen.

Artikeln uppdateras.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.