Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-14 15:29

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/enormt-knarkbeslag-kan-fa-stora-konsekvenser-i-kriminella-natverk/

STHLM

Enormt knarkbeslag kan få stora konsekvenser i kriminella nätverk

”Det var så mycket narkotika att vi inte ens kunde uppskatta mängden”, säger Fredrik Bornesand, insatschef vid helgens tillslag mot kriminella nätverk i norra Stockholm.
”Det var så mycket narkotika att vi inte ens kunde uppskatta mängden”, säger Fredrik Bornesand, insatschef vid helgens tillslag mot kriminella nätverk i norra Stockholm. Foto: Magnus Hallgren

Vid en stor polisinsats i helgen upptäcktes uppskattningsvis tusentals tabletter och stora mängder kokain i en lägenhet i Åkersberga. I samma insats beslagtog även en lyxbil, guld och 580.000 i kontanter.

– Det var så mycket narkotika att vi inte ens kunde uppskatta mängden, det kommer att få stora konsekvenser i den kriminella världen, säger Fredrik Bornesand, polisens insatschef.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.