Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Mitt DN - skapa ditt nyhetsflöde Mina nyhetsbrev Ämnen jag följer Sparade artiklar Kunderbjudanden Kundservice och prenumeration Logga ut
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
STHLM

Ersättningsbussar på gröna linjens västra del

Det är störningar på den västra delen av tunnelbanans gröna linje på grund av en olycka vid Alviks tunnelbanestation tidigare på morgonen. Strax efter klockan 8 var trafiken i gång igen, med smärre förseningar.

Tågen västerifrån vänder vid Abrahamsberg, och tågen söderifrån vänder vid Thorildsplan. Däremellan går det ersättningsbussar.

– Vi fick in rapporter om olyckan klocka 06, och ganska snart därefter fick vi i gång bussar, säger Andreas Strömberg vid SL:s pressjour.

Han har ingen klar prognos över hur lång störningen kommer att bli.

– Men det kommer nog att ta ett tag till, säger han strax före klockan 07. 

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.