Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-30 00:03

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/festivalen-som-vill-skapa-en-battre-framtid/

STHLM

Festivalen som vill skapa en bättre framtid

Bild 1 av 2 Johanna Beckman, Paulina Modlitba Söderlund och Jakob Grandin ligger bakom Gatherfestivalen, inspirerad av den amerikanska South by Southwest (SXSW) som arrangeras i Texas. ”Jag har varit där. Austin som stad livas verkligen upp under de dagarna”, säger Paulina Modlitba Söderlund.
Foto: Carl Bredberg
Bild 2 av 2 – Man måste fråga sig själv om man är en gatherer. Är man en person som vill möta människor, förändra och tänka annorlunda? säger Jakob Grandin, en av arrangörerna till Gatherfestivalen.
Foto: Carl Bredberg

På Gatherfestivalen som börjar på torsdag ska konst, musik, innovation och konferens samspela. Arrangörerna föreställer sig en innovativ mötesplats där yrkesrollen blandas med den privata. Men biljetterna är dyra.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.