Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-10 10:49

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/filippa-reinfeldt-varfor-ska-man-gnalla/

STHLM

Filippa Reinfeldt: Varför ska man gnälla?

Bild 1 av 5
Foto: Eva Tedesjö
Bild 2 av 5 På frågan om hur hennes liv ser ut svarar Filippa Reinfeldt: ”Jag jobbar mest. Faktiskt är det så. Jag jobbar väldigt mycket.”
Foto: Eva Tedesjö
Bild 3 av 5 Pressekreteraren Gustaf Stenlund har tagit en bild med Filippa Reinfeldts mobil. Ska de lägga ut den på Instagram?
Foto: Eva Tedesjö
Bild 4 av 5 Sjukhuset Nya Karolinska Solna har hunnit halvvägs. Filippa Reinfeldt inspekterar bygget.
Foto: Eva Tedesjö
Bild 5 av 5 I landstingshuset i Stockholm har Filippa Reinfeldt sitt kontor. Pressektreteraren Gustaf Stenlund skyndar på.
Foto: Eva Tedesjö

Filippa Reinfeldt är något så ovanligt som en regionalpolitiker med star quality. Men den senaste tiden har hennes moderata skyltfönster solkats. Det har varit barnmorskekris, bortslumpade vårdcentraler och kritik mot nya BB Sophia. Hon har skilt sig från statsministern. Nu väntar supervalåret 2014. Stockholms sjukvårdslandstingsråd ler lika brett på Instagram som någonsin.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.