Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-09-23 17:49

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/flera-bilar-i-olycka-pa-e4an/

STHLM

Flera bilar i olycka på E4:an

Sex bilar var inblandade i en olycka i norrgående riktning på E4:an.
Ambulans har kallats till platsen, men inga person har varit i behov av sjukhusvård.

Strax innan klockan tre på söndagseftermiddagen kom larmet om en olycka på E4:an strax utan för Fittja i norrgående riktning.

Sex bilar var inblandade i olyckan, men polisen har ännu inga uppgifter om vilka typer av fordon det rör sig om. Ambulans har kallats till platsen, men inga personer har haft behov av sjukhusvård, enligt polisen. En anmälan har upprättats om att en förare inte anpassat avståndet till bilen framför.

Kvart i fyra var räddningsarbetet avklarat och man hade åter öppnat samtliga filer, efter att två spärrats av. Bilarna som var inbladade i olyckan hade även bärgats bort från platsen.

– Det är lite köbildning efter olyckan, men trafiken kommer troligtvis att rulla på rätt snart igen, säger Sofia Lindahl, kommunikatör, Trafikverket.

Ämnen i den här artikeln:

Biltrafik
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Rätta artikel

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt