Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-09-18 21:13

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/flicka-dod-efter-olycka-pa-innergard/

STHLM

Flicka död efter olycka på innergård

En liten flicka, som i måndags blev påkörd av en bil på en innergård i Södertälje, har avlidit av sina skador. En man är misstänkt för inblandning i dödsfallet.

TT Text

– Brottsrubriceringen kommer nu att ändras till vållande till annans död. Han har varit frihetsberövad initialt men är numera fri, säger Anders Lantz, polisen i Flemingsberg, till Länstidningen Södertälje.

Flickan avled på söndagen på Karolinska universitetssjukhuset i Solna, dit hon fördes med ambulanshelikopter efter olyckan. Polisen har sökt efter vittnen till olyckan som inträffade på en innergård i Hovsjö på måndagseftermiddagen. Men det är ännu oklart hur händelsen gick till.

Ämnen i artikeln

Södertälje
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt