Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
STHLM

Flicka skadad i båtolycka

En flicka skadades när en båt krockade med en boj utanför Lilla Timrarön i Stockholms skärgård. Polisen misstänker att det kan röra sig om sjöfylleri.

Olyckan inträffade vid 01.30-tiden natten till torsdagen. Sex personer befann sig på båten när den kolliderade med en boj. Flera hamnade i vattnet och en stor sjöräddningsinsats drogs i gång.

En flicka fick föras till Karolinska universitetssjukhuset med ambulanshelikopter, men det är oklart hur allvarliga skador hon fick.

– Hon fördes till sjukhuset, det är allt jag vet, säger Birgitta Rosander, räddningsledare vid Sjö- och flygräddningscentralen, till DN.se.

Polisen misstänker att det kan röra sig om sjöfylleri som har orsakat olyckan.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.