Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
En utskrift från Dagens Nyheter, 2018-11-13 02:18 Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/forsaljningen-av-serafen-polisanmals/
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
STHLM

Försäljningen av Serafen polisanmäls

Vänsterpartiet i Storstockholm polisanmäler nu försäljningen av vårdcentralen Serafen, skriver Radio Stockholm.

I en artikel på Stockholmsdebatt skrev företrädare för Vänsterpartiet om affären. Nu går partiet ett steg längre och polisanmäler affären.

Anmälan avser trolöshet mot huvudman. Partiet vill också ha utrett om det handlar om en jävsituation. Det skulle i så fall handla om eventuella vänskapsband mellan en ledande landstingspolitiker och en av läkarna.

 

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.