Försökte korsa E18 vid Danderyds kyrka – allvarligt skadad - DN.SE
Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
STHLM

Försökte korsa E18 – allvarligt skadad

En person har blivit påkörd och skadats allvarligt efter att ha försökt korsa E18 vid Danderyds kyrka utanför Stockholm.

– Det blev en följdkrock med några bilar inblandade, säger Jarmo Carlsten, ledningsbefäl vid Storstockholms räddningscentral.

Personen fördes med ambulanshelikopter till sjukhus. Det finns inga uppgifter om att några andra personer ska ha skadats. Skadeläget för den person som har förts till sjukhuset är ännu oklart.

– Jag har fått information om att den skadade personen har varit på väg in på undersökning på sjukhuset, mer än så vet jag inte, säger Eva Nilsson vid polisens ledningscentral. 

Larmet kom vid halv två-tiden på fredagseftermiddagen. Den skadade bilen har bärgats från platsen.

– Det är över sedan länge. Bilen som var inblandad i själva olyckan bärgades bort ganska snabbt, säger Eva Nilsson

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.