Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

STHLM

Försökte rycka barnvagn från mamma

En man försökte under eftermiddagen slita en barnvagn, med ett barn i, ur greppet på en mamma som höll i vagnen på Rödabergsgatan i Stockholm.

Men mannen, i 25-årsåldern, lyckades inte få med sig barnvagnen utan blev fasthållen av förbipasseranden som också tillkallade polisen.

Den polispatrull som skickades till platsen upplevde att mannen behövde psykiatrisk tvångsvård. Mannen är nu omhändertagen och en anmälan angående ofredande har upprättats.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.