Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-11-23 21:32

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/fortsatt-manlig-dominans-i-ordvits-sm/

STHLM

Fortsatt manlig dominans i ordvits-SM

Bild 1 av 3 Christer Engqvist, till vardags programledare i P4 Radio Uppland, blev delad Stockholmsmästare i ordvitsar på söndagen och kvalificerade sig samtidigt för SM-finalen i Stockholm på fredag.
Foto: Mats J Larsson
Bild 2 av 3 Efter tre års tjatande från vänner och bekanta ställde sig damfotbollstränaren Fredrik Björs på söndagen för första gången i sitt liv på scenen och blev en av årets två Stockholmsmästare i ordvitsar.
Foto: Mats J Larsson
Bild 3 av 3 Sofia Eriksson var en av tre kvinnliga deltagare i Stockholmskvalet till SM i ordvits som avgörs på fredag. Hon nådde dock inte ända fram, utan fick nöja sig med en semifinalplats.
Foto: Mats J Larsson

Svenska mästerskapet i ordvitsar slår rekord. Rekordmånga deltog i Stockholm på söndagen och över tusen biljetter såldes slut på tio minuter. Men den manliga dominansen består – bara tre av 14 deltagare var kvinnor.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in