Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
STHLM

Gamla stan väntar på dig

Visst katten vore det kul att ta en promenad i Gamla stan? På med yllebyxor och vinterkängor och ge dig ut och leta detaljer. För är det mellandag så är det och för den som inte vill springa runt bland reabutiker kanske en promenad i Gamla stan kan vara ett passande vinternöje.

Senast den 16 januari vill vi ha din lösning. Lycka till!

Traditionens makt är stor och promenadtävlingen i Gamla stan har vid det här laget blivit en lika viktig tradition som lutfisken och skinkan på julbordet. Nåja.

Precis som vanligt är det 13 detaljer som ska lokaliseras och precis som vanligt gäller det att hålla blicken i både bröst- och ögonhöjd. På sina ställen gäller det till och med att lyfta blicken ännu högre och för att det inte ska bli som i fjol med översnöade motiv kan jag lugna er med att inga bilder är tagna under brösthöjd.

Förstapriset denna gång är DN:s jubileumsbok. Ytterligare fem vinnare belönas med biobiljetter.

Svar till Eva-Karin Gyllenberg, DN, 105 15 Stockholm eller mejla.

Märk ditt svar med Gamla stan.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.