Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-09-28 16:59

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/gral-overgick-till-fruktbrak-pa-lidingo/

STHLM

Gräl övergick till fruktbråk på Lidingö

Två arbetskamrater på Lidingö kastade under fredagsmorgonen frukt och livsmedel på varandra. De båda personerna har anmält varandra för misshandel.

TT Text

Polisen larmades strax före klockan 07 på fredagen om att två personer hade bråkat på en arbetsplats. Efter diskussion med de inblandade och deras arbetsledare framkom det att de båda hade blivit osams efter det att den ena av dem hade kommit för sent till jobbet.

Personen hade enligt uppgift varit försenad flera gånger under veckan.

”Till en början var det ett verbalt bråk som sedan gick över till att de slogs samt kastade livsmedel, frukt, på varandra”, skriver polisen på sin hemsida.

Ambulans behövde inte kallas till platsen. Arbetsledaren har förklarat för polisen att personerna inte längre kommer att arbeta tätt in på varandra.

Arbetskamraterna har anmält varandra för misshandel.

Ämnen i artikeln

Lidingö
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt