Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Mitt DN - skapa ditt nyhetsflöde Mina nyhetsbrev Ämnen jag följer Sparade artiklar Kunderbjudanden Kundservice och prenumeration Logga ut
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
STHLM

Grov misshandel i Södertälje

Polisen utreder en grov misshandel i Södertälje under lördagskvällen. Den skadade mannen kunde själv larma polisen om händelsen, rapporterar Länstidningen Södertälje.

– Vi anträffade en man med ett skärsår i axeln. Misshandeln verkar ha skett inomhus, men målsägaren kunde inte lämna någon klar redogörelse så det är lite oklart vad som har hänt, säger Carina Skagerlind, presstalesperson vid polisens ledningscentral till tidningen.

Under lördagskvällen var ingen gripen i ärendet.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.