Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
STHLM

Här kan du titta på Melodifestivalen i helgen

Samir & Viktor medverkar med låten ”Shuffla” i deltävling 2.
Samir & Viktor medverkar med låten ”Shuffla” i deltävling 2. Other: Claudio Bresciani/TT

Sugen på att gå ut – men orolig för att missa Melodifestivalen? Lugn. DN Sthlm ger dig koll på de ställen där du kan följa festivalen och delta i folkfesten.

Först den 10 mars kommer Melodifestivalen till Stockholm när finalen avgörs i Friends arena. Men det finns ingen anledning att gå miste om schlagerpartyt som är i full gång runt om i landet. Här är ställena där du kan ta del av festen.

O'Learys Gamla stan, Järntorgsgatan 5: Här kommer Melodifestivalen att visas för den som inte har lust att sitta hemma.

Golden Hits, Kungsgatan 29: Här visas inte festivalen. Men som vanligt är gästerna välkomna till schlagerdansgolvet varje fredag och lördag för att dansa till schlagerklassiker.

Ölstugan, Gullmarsplan 8: Schlagerlördag på ölstugan innebär inte bara underhållning på bildskärmarna, den som vill kan också beställa en schlagerdrink som serveras i ett glas i form av en discokula.

Följ Hanna Fahls Melodifestivalsblogg

Belgobaren, Bryggargatan 12: Här kan du se Melodifestivalen och samtidigt beställa in en Mellotallrik med antingen tacos eller nachos.

King Kong, Mariatorget 1A: Kvällen på klubben King Kong inleds med Melodifestivalen, kom tidigt för att få chans till sittplatser.

Snövit, Ringvägen 147: Kvarterskogen på Ringvägen drar fram storbildsteven för att ge gästerna möjlighet att följa festivalen.

 

Fakta.Melodifestivalen 2018 - delfinaler och final

Göteborg, Scandinavium 10/2

Malmö, Malmö Arena 17/2

Örnsköldsvik, Fjällräven Center 24/2

Kristianstad, Kristianstad Arena 3/3

Stockholm, Friends Arena 10/3

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.