Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

STHLM

Indrivning på Essingeleden

Foto: Andreas Stenudd
Polisen och Kronofogden genomförde tillsammans en razzia på Essingeleden i Stockholm under natten till torsdag, rapporterar ABC i SVT. Närmare 1.000 förare kontrollerades under de sex timmar som insatsen pågick.

Flera personer med skulder hos Kronofogden stoppades och på plats beslagtogs bland annat smycken och klockor till ett värde av 150.000 kronor, rapporterar ABC.

Insatsen ingår i en EU-strategi och skedde samtidigt på många platser runtom Europa. Under razzian hittades också påverkade förare, en efterlyst person samt flera misstänkta för andra brott.

Extern länk

SVT:s ABC

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.