Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-04-19 15:34

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/invigning-av-kulturhusets-nya-nav/

STHLM

Invigning av Kulturhusets nya nav

Bild 1 av 6 Philip Zandén och Helena Bergström var konferencierer när Kulturhuset stadsteatern invigde sitt nya minikulturhus på Sergels torg. – Vi var tvungna att improvisera, säger Helena Bergström.
Foto: Allis Nettréus
Bild 2 av 6 Kulturborgarrådet Jonas Naddebo (C), klipper av det röda bandet vid invigningen av Kulturhusets Stadsteaterns nya nav ”Under fontänen”.
Foto: Allis Nettréus
Bild 3 av 6 En vakt hindrar köande gäster från att ta sig in i det fulla nyinvigda minikulturhuset ”Under fontänen” på Sergels torg.
Foto: Allis Nettréus
Bild 4 av 6 Besökare kollar in den nya entréhallen i minikulturhuset ”Under fontänen” på Sergels torg.
Foto: Allis Nettréus
Bild 5 av 6 Konferenciern Helena Bergström får ta till en megafon för att guida några av de drygt 500 besökare som kommit för att inviga det nya minikulturhuset ”Under fontänen”.
Foto: Allis Nettréus
Bild 6 av 6 Invigning av kulturhusets nya nav ”Under fontänen”.
Foto: Allis Nettréus

Nu har det nya minikulturhuset ”Under fontänen” öppnat mitt på Sergels torg. Fler än väntat dök upp under tisdagseftermiddagen och talarna fick improvisera genom att dubbelköra invigningen.

– Jag tror att ”Under Fontänen” kommer fungera som en slags speeddating för våra olika verksamheter inom Kulturhuset och Stadsteatern, säger skådespelaren och konferenciern Helena Bergström.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in