Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-07-03 05:31

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/jag-blir-superstressad-nar-jag-inte-har-det-stressigt/

STHLM

”Jag blir superstressad när jag inte har det stressigt”

”Jag blir så peppad av den här miljön”, säger konstnären Rebecka ”Bebben” Andersson om rokokoteatern vid Ulriksdals slott i Solna.
”Jag blir så peppad av den här miljön”, säger konstnären Rebecka ”Bebben” Andersson om rokokoteatern vid Ulriksdals slott i Solna. Foto: MAJA ERIKSSON

Balett, arkitektur och scenografi. Konstnären Rebecka ”Bebben” Andersson trivs bäst med ett fulltecknat schema. I examensverket ”Jag har känt på friheten” undersöker hon hur platser i staden kan gå från att upplevas säkra till direkt hotfulla på några timmar.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.