Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-27 19:43

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/kan-tvingas-sla-igen-familjeverkstaden/

STHLM

Kan tvingas slå igen familjeverkstaden

”Höjningarna har varit enorma men det har bara varit att skriva på eller flytta”, säger Björn Hammar vars familj har drivit plåtslageri och konstsmidesverkstad i 50 år i samma lokal.
”Höjningarna har varit enorma men det har bara varit att skriva på eller flytta”, säger Björn Hammar vars familj har drivit plåtslageri och konstsmidesverkstad i 50 år i samma lokal. Foto: Anna-Lena Wejderman

I snart 50 år har familjen Hammar haft plåtslageri och konstsmidesverkstad i ett före detta missionshus nära Sofia kyrka. Nu kämpar Björn Hammar mot hyreshöjningar som gör att han kan tvingas stänga i höst.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.