Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-11 19:14

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/kladjatte-pa-jakt-efter-nya-talanger-i-jarvaomradet/

STHLM

Klädjätte på jakt efter nya talanger i Järvaområdet

”Låt er inte begränsas av att ni inte har så mycket erfarenhet, våga skriv ett personligt brev som visar vilka människor ni är och vad ni kan bidra med”, råder Ahmed Abdiraham (från vänster) Emilia Mospa, Aini Abdi och Leo Ahlford.
”Låt er inte begränsas av att ni inte har så mycket erfarenhet, våga skriv ett personligt brev som visar vilka människor ni är och vad ni kan bidra med”, råder Ahmed Abdiraham (från vänster) Emilia Mospa, Aini Abdi och Leo Ahlford. Foto: Elin Åberg

De är unga och de har viljan – men inte alltid kontakterna eller kunnandet. Under året som gått har de fått chansen att via Stiftelsen The Global Village och klädföretaget H&M delta i workshops för att bli bättre på att söka jobb.

– Inspirerande. Nu fattar jag att det handlar mycket om att våga, säger Emilia Mospa, 19.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.