Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-06-01 01:53

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/kocken-frida-ronge-krisen-foder-kreativitet/

STHLM

Kocken Frida Ronge: Krisen föder kreativitet

Kocken Frida Ronge lagar gärna mat med japanska smaker.
Kocken Frida Ronge lagar gärna mat med japanska smaker. Foto: Emelie Dahl

Det nya coronaviruset slår hårt mot Stockholms restauranger. Kocken Frida Ronge är gastronomiskt ansvarig på restaurang Tak. Här berättar hon hur de påverkas – och vilka nya lösningar krisen driver fram.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in