Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
STHLM

Köpcentrum utrymdes vid bilbrand

Nacka Forums köpcentrum, öster om Stockholm, utrymdes sedan en bil börjat brinna i ett parkeringsgarage vid 18.30-tiden på tisdagen.

Nacka Forums köpcentrum, öster om Stockholm, utrymdes sedan en bil börjat brinna i ett parkeringsgarage vid 18.30-tiden på tisdagen.

– Garaget ligger i en byggnad bredvid, men man tog beslutet att utrymma när röken började sprida sig. Själva bilbranden var snabbt släckt och den spred sig inte heller, de har ju sprinklersystem som fungerade, säger Per Delhage, operativ chef vid räddningstjänsten i Södertörn.

Två personer ska ha fått lättare rökskador. Enligt Stockholmspolisen ska också en kvinna ha skadats när en bilruta splittrades.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.