Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-09-19 23:40

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/krispigt-och-kramigt-dn-sthlm-smakar-pa-finland/

STHLM

Krispigt och krämigt – DN Sthlm smakar på Finland

Bild 1 av 3 DN:s reporter Marcus Andersson köper finsk mat av Sonja Stobin i Hötorgshallen i Stockholm.
Bild: Magnus Hallgren
Bild 2 av 3
Bild: Magnus Hallgren
Bild 3 av 3
Bild: Magnus Hallgren

I dag fyller Finland 100 år. Högtidsdagen till ära testar DN Stockholms reporter några finska specialiteter – och blev i det stora hela positivt överraskad av rispirogen, äggsmöret och den övermogna basturökta skinkan.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in