Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2018-11-18 19:42

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/krogen-har-hittat-hem/

STHLM

Krogen har hittat hem

Alla behövs i köket. Från vänster kocken Thomas Sjögren, bröderna Jack och Loke Dolk och bartendern Jacob Lundin.
Bild 1 av 8 Alla behövs i köket. Från vänster kocken Thomas Sjögren, bröderna Jack och Loke Dolk och bartendern Jacob Lundin.
Loke Dolk, 11 år, serverar lamm med kål, dragon och lakritspicklad fänkål.
Bild 2 av 8 Loke Dolk, 11 år, serverar lamm med kål, dragon och lakritspicklad fänkål.
Bild 3 av 8 Far och son. Medan storebror Jack är mer intresserad av fotboll visar Loke ett klart intresse för allt som handlar om mat och krog.
Bild 4 av 8 Årets Kock Thomas Sjögren med pannlampa på altanen där han grillar lamm.
Bild 5 av 8 Den första av åtta rätter: Stenbakad pizza med löjrom, den ryska gräddfilen smetana och rödlök.
Bild 6 av 8 Kvällens kreatörer Thomas Sjögren, Jacob Sundin och Jens Dolk hälsar de 32 gästerna skål och välkomna.
Bild 7 av 8 Lugnet före stormen. Jens går igenom de sista detaljerna. Bartendern Jacob Sundin ska snart börja tillverka kvällens första skakade drink, ”Hernö gin”.
I den ombyggda villan i Enebyberg har Jens Dolk och hans familj drivit hemmakrog sedan 2012.
Bild 8 av 8 I den ombyggda villan i Enebyberg har Jens Dolk och hans familj drivit hemmakrog sedan 2012. Foto: Lotta Härdelin

Kom hem till kocken – eller låt kocken komma hem till dig. DN har testat nya krogtrenden.