Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-15 10:49

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/kvinna-hittad-dod-i-bostad-pa-sodermalm-polisen-misstanker-mord/

STHLM

Kvinna hittad död i bostad på Södermalm – polisen misstänker mord

En kvinna har hittats död i en bostad på Södermalm i Stockholm. Polisen har inlett en förundersökning om mord. 

– De som var på plats bedömde att omständigheterna tyder på brott, säger Pontus Sandulf, vakthavande befäl på Stockholmspolisens ledningscentral. 

Polisen fick larmet klockan 19.29 på söndagskvällen. Kvinnan är i 40-årsåldern. 

Tekniker är på plats vid bostaden.

– Vi avvaktar den tekniska undersökningen. Sedan kommer vi att hålla förhör med de som har något att bidra i utredningen och knacka dörr, säger Pontus Sandulf.

Än så länge har ingen frihetsberövats. 

– Sedan hoppas man ju alltid att det finns misstänkta. 

Ämnen i artikeln

Södermalm
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt