Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

STHLM

Lägenhetsbrand på Söder – en person till sjukhus

En person fördes på onsdagskvällen till sjukhus med okända skador i samband med en brand i en lägenhet vid Hornstull på Södermalm i Stockholm. Släckningsarbetet pågick ännu vid 19-tiden.

– Det brinner i en lägenhet och trapphuset är rökfyllt. Våra styrkor jobbar ännu på platsen. Det är en koncentrerad brand, vi befarar ingen spridning, säger Tove Isander, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar, till DN.

Styrkor från två stationer skickades till adressen – ett bostadshus på Långholmsgatan – när larmet kom in klockan 18.19.

Polisen uppger på sin hemsida att Långholmsgatan stängts av i södergående riktning under släckningsarbetet.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.