Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-01-21 06:45

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/langa-fangelsestraff-for-stor-knarkgomma/

STHLM

Långa fängelsestraff för stor knarkgömma

Två män, 38 och 26 år gamla, har dömts till fängelse i sju respektive sex år för synnerligen grovt och grovt narkotikabrott.

Rätta artikel

Domen kommer efter att polisen i mars hittade stora mängder narkotika i samband med en husrannsakan i Kista i nordvästra Stockholm.

”Det är en mycket stor mängd narkotika som inte har nått marknaden och som vi har fått stopp på innan det sålts vidare”, säger Caroline Karlsson, gruppchef för polisens enhet för grova brott i Stockholm nord, i ett pressmeddelande.

På adressen beslagtogs 42 kilo amfetamin, över 17.000 tabletter av olika narkotikaslag samt 37 fentanylplåster.

Solna tingsrätt bedömde brottet som synnerligen grovt eftersom det skett inom ramen för organiserad brottslighet.

Ämnen i den här artikeln:

Kista
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt