Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-06-02 01:30

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/man-allvarligt-skadad-efter-misshandel-vid-t-banestation/

STHLM

Man allvarligt skadad efter misshandel vid t-banestation

En man fick föras till sjukhus med allvarliga skador sedan han påträffats misshandlad invid t-banestationen i Husby tidigt på måndagsmorgonen. En av stationens entréer stängdes tillfälligt av utredningstekniska skäl.

Larmet om att det pågick en misshandel på platsen inkom till polisen klockan 05.15 på måndagsmorgonen. När polis anlände fann de en misshandlad man som fördes ambulans till sjukhus med allvarliga skador.

Något senare greps en man i 20-25 årsåldern i närområdet, uppger polisen på sin hemsida. En förundersökning om grov misshandel är inledd.

Brottsplatsen vid stationens södra ingång spärrades av för en teknisk undersökning.

Polisens presstalesperson Per Fahlström säger till Mitt i att man håller förhör med den misstänkte. I den mån det är möjligt kommer även den misshandlade mannen att höras. 

– Det är ett omfattande utredningsarbete som behöver göras för att utreda vad som har hänt, säger Per Fahlström till lokaltidningen.