Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

STHLM

Man greps misstänkt för dieselstöld

En man greps sent på lördagskvällen misstänkt för att ha stulit diesel från en byggarbetsplats i Barkarbystaden i Järfälla.

Det var vid 22-tiden som polisen fick ett larm om att vittnen sett tre män som betett sig underligt i närheten av några byggbodar på Flygfältsvägen i Barkarbystaden.

Ett stort antal polispatruller skickades till platsen och en hundpatrull kunde spåra en av männen som greps nära Tallebo busshållplats på Norrviksvägen mellan Barkarbystaden.

– När jag kom till platsen stod en man med händerna mot motorhuven på en polisbil, säger ett vittne till DN.

Mannen fördes sedan till polisstationen i Sollentuna medan polispatrulerna fortsatte söka efter de två andra.

– Vi misstänker att männen stulit diesel och en av dem är nu gripen, säger vakthavande befäl vid Stockholmspolisens kommunikationscentral.

Ännu strax före midnatt befann sig ett antal patruller på plats.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.